IGMAN FOOD FACTORY

  • Naša priča počinje sa plodovima pažljivo odabranog voća i povrća, najboljeg okusa i mirisa, koje se koristi za proizvodnju premium prirodnih proizvoda. Polazeći od sirovine kao osnovne komponenate proizvoda usvojen je asortiman visokokvalitetnih sokova od voća i povrća, želiranih voćnih proizvoda, voćnog pirea kao i program sušenog voća.
  • Prirodni sokovi su bez dodatka vode, umjetnih boja, šećera i arome, proizvedeni isključivo hladnim presanjem voća i povrća ili njihove kombinacije, zadržavajući, na taj način, okus, boju i miris prirode u našim proizvodima. Svi proizvodi su bez konzervansa, holesterola, glutena, prirodan su izvor vitamina, minerala i svih komponenti karakterističnih za voće i povrće, proizvedeni uz poštivanje strogih principa HACCP sistema.
  • Sa ponosom ističemo da su naši kompletni proizvodni procesi opremljeni mašinama i opremom svjetski priznatog proizvođača „Kreuzmayr GmbH“ iz Austrije, čime se proizvodno svrstavamo u sami vrh prerađivačke industrije voća u ovom dijelu Evrope.
  • IGMAN FOOD FACTORY je svojom organizacijom poslovanja prehrambeni brend koji u skladu s najnovijim nutricionističkim spoznajama u svojoj paleti nudi visoko kvalitetne proizvode sa visokim učešćem voća. Najveći je proizvođač sokova i želiranih proizvoda od voća ekstra kvalitete u Bosni i Hercegovini, prati najnovije svjetske i naučne trendove zdrave hrane. U svoje proizvode ugradili smo dva osnovna principa:
    • – visoku kvalitetu i
    • – stalnu brigu za zdravlje kroz zdravu prehranu.

     

  • Ponosno ističemo da smo vlasnici certifikata „Siguran zalogaj“ kao jedini proizvođač prerađevina od voća i povrća u Bosni i Hercegovini, čime je odato još jedno priznanje našem radu.

KONTAKT

Igman Food Factory
Proizvodni Pogon, Igman Food Factory, Korča 53
Veleprodaja, Igmanska bb, Vogošća
Tel: + 387 33 431 290
Email: info@igmanfood.ba