Predstavljamo Vam svježe, hladno cijeđene proizvode iz Igman Food-a, koja se specijalizirala u proizvodnji 100% prirodnih sokova, smothija i drugih proizvoda.  Igman Food proizvodi svrstavaju se u premium segment zbog svojih nutritivnih svojstava, tehnologije pripreme i samih sastojaka.  Naši kupci su kompanije, distributeri, maloprodajni lanci, restorani i apoteke u domaćem i međunarodnom sektoru napitaka, koji kupuju naše lokalno nabavljene sirovine pretočene u ukusne napitke.

Sa zadovoljstvom ističemo da se naša planinska izvorska voda koristi samo tokom pranja voća, prije nego što se ono hladno iscijedi i napuni u boce bez ikakvih dodataka.

Naša fabrika je smještena na obroncima olimpijskih planina Igmana i Bjelašnice odakle i nabavljamo jabuku, višnju, aroniju, mrkvu, malinu i drugo voće od naših dobavljača.  Većina sirovina se nabavlja lokalno i uvijek tražimo nove dobavljače kako bi povećali našu bazu sirovina.

Koncept prerade voća u naše proizvode bez ikakvih dodataka je usvojen od Igman Food-a i ostaje primarni fokus našeg rastućeg poslovanja. Obećanje koje je dato Vama i nama samima. Jer zdravlje je najpreče.

KONTAKT

Igman Food Factory
Proizvodni Pogon, Igman Food Factory, Korča 53
Veleprodaja, Igmanska bb, Vogošća
Tel: + 387 33 431 290
Email: info@igmanfood.ba