Bio Detox booster 250ml

Hladno cijeđeni sok od bio jabuke, mljevenog bio đumbira, mljevene bio chili paprike i mljevenog  crnog limuna.

Uvijek je vrijeme za detoksikaciju organizma! Učinite to sada sa BIO detox booster-om napravljenim isključivo od odabrane kombinacije organskih sastojaka. 

Ova ultra zdrava detoksikacijska injekcija podržava imunitet, jača funkciju jetre i pojačava metabolizam. Sastojci bio detox booster-a bogati su vitaminom C i kalijumom, pomažući na taj način održavanju zdravog probavnog sistema. Antioksidativna svojstva organskog soka jabuke te crnog limuna pomažu detoksikaciju Vašeg organizma. Osim kao začin, organski chili ima svojstva antioksidanta, analgetika i antiseptika.

Bio Immuno booster 250ml

Hladno cijeđeni sok napravljen od bio jabuke i bio kupine, mljevene bio kurkume, mljevenog bio đumbira, mljevenog bio crnog bibera i bio maslinovog ulja.

Unaprijedite i sačuvajte Vaš imunitet sa organskim sastojcima našeg BIO immuno booster-a.

Kombinacija ovih sastojaka je idealna za očuvanje Vašeg imuniteta. Organski sok kupine je veoma bogat vitaminima i mineralima potrebnim za jačanje imuniteta. Antioksidansi kupine pomažu očuvanju zdravih ćelija u tijelu. Organski đumbir sadrži protuupalna, antibakterijska, antivirusna te antioksidativna svojstva  koja pomažu u eliminaciji patogena i ublažavaju prehlade i gripe. Crni limun je izvrstan izvor vitamina C, vlakana, te kalijuma. Organska kurkuma je jedan od najzdravijih začina na svijetu, a njeno aktivno jedinjenje kurkumin održava nivo šećera u krvi, poboljšava rad mozga, te može spriječiti rizik od srčanih bolesti. Organski crni biber može povećati apsorpciju kurkumina za 2000%. Organsko ekstra djevičansko maslinovo  izuzetno je bogato neophodnim esencijalnim tvarima, zbog čega se svrstava u sam vrh najzdravijih namirnica. Potvrđena su i protuupalna svojstva maslinovog ulja, te njegova sposobnost jačanja imunološkog sistema.

Bio Energy booster 250ml

Hladno cijeđeni sok od bio jabuke i bio višnje, mljevenog crnog limuna, mljevenog bio đumbira.

Kombinaciju organskih sastojaka za dnevnu dozu energije otkrijte u našem BIO energy booster-u.

Organski sok višnje sadrži prirodne šećere koji ne uzorkuju nagli rast krvnog pritiska a također ima i protuupalna svojstva. Organski đumbir pomaže ubrzavanju oporavka i smanjuje bol u mišićima, tokom i nakon fizičkih aktivnosti. Mljeveni crni limun pomaže u hidrataciji organizma i pruža dovoljne količine magnezijuma koji pomaže u stvaranju energije. Smatra se alkalnom hranom koja pomaže tijelu da ozdravi. Organski sastojci bio energy booster-a sadrže visok procenat vitamina, posebno C i D kao i visok sadržaj minerala, kalcijuma i kalijuma zbog čega je ovaj proizvod zasigurno učinkovit za održavanje i nadopunu Vaše energije.

ECOCERT

KONTAKT

Igman Food Factory
Proizvodni Pogon, Igman Food Factory, Korča 53
Veleprodaja, Igmanska bb, Vogošća
Tel: + 387 33 431 290
Email: info@igmanfood.ba